Lipton Pure Leaf Mint n-sparkling pet 12x50cl

Item No. 41408
Pure Leaf is een heerlijke dorstlesser met de verfrissende smaak van echte thee. De ijsthee wordt getrokken van echte theeblaadjes, zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen. Pure Leaf smaakt hierdoor net zo lekker als  een huisgemaakte ijsthee, zonder dat u deze zelf hoeft te
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Pure Leaf is een heerlijke dorstlesser met de verfrissende smaak van echte thee. De ijsthee wordt getrokken van echte theeblaadjes, zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen. Pure Leaf smaakt hierdoor net zo lekker als  een huisgemaakte ijsthee, zonder dat u deze zelf hoeft te bereiden. Pure Leaf is laag in calorieën.

Pure Leaf is er in drie smaken – Lemon, Mint en Peach – in PET-flesjes van 500 milliliter. Het Rainforest Alliance Certified keurmerk geeft aan dat de thee afkomstig is van plantages waar wordt gewerkt volgens duidelijk vastgestelde criteria op het gebied van een optimale bescherming van het milieu, goede arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden voor de theeplukkers, en een goede leefomgeving voor hun families.

Image title
Specifications
Brand Lipton
Consumer packaging 1
Retail packaging x12
Retail packaging/pallet 132
EAN Consumer packaging 8712100775642
EAN Retail packaging 8712100286377
Consumer price 1.8
    Loading
    Loading