Meer verkoop in jouw winkelpunt met onze displays!


Om jouw verkoop van onze merken Lollywood & Traditionals in het winkelpunt te stimuleren, kan je bij Ameel Candy World een display van Lollywood of Traditionals aankopen of gratis* in bruikleen verkrijgen (*zie voorwaarden).

LOGIN AANVRAGENDISPLAYS LOLLYWOOD


Lollywood Displays
Onze opvallende mobiele LOLLYWOOD displays zijn een garantie voor meer verkoop in jouw winkelpunt. Plaats ze op een strategische plek bij de kassa of op een druk bezochte locatie en ze zullen zeker de aandacht trekken. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en hebben ze een opvallende groene KLOEN-kopkaart om extra op te vallen!

Er zijn vier verschillende displays beschikbaar om uit te kiezen. De SMALL en MEDIUM zijn ontworpen om op de toonbank te plaatsen, terwijl de LARGE en EXTRA LARGE bedoeld zijn om op de grond te plaatsen. Kies het formaat dat het beste bij jouw behoeften past en laat onze displays voor jou werken om je verkoop te verhogen!
DISPLAYS TRADITIONALS


Traditionals Displays
Onze houten meubels in Flamant-stijl sluiten naadloos aan bij het TRADITIONALS-concept en dragen bij aan een verhoogde verkoop in jouw winkel. Deze meubels stralen vakmanschap en traditie uit, en bieden je klanten de mogelijkheid om nostalgie te beleven met de heerlijke lekkernijen van Traditionals.Laden
Laden