1. Hoogwaardige confiserie en chocolaterie, voorafgegaan aan strenge selectieprocedure

Niet elk snoepje komt zomaar in onze Traditionals-zakjes. We waken zeer streng over de authenticiteit en kwaliteit van onze Traditionals. We gaan 100% voor hoogwaardige confiserie en chocolaterie met een maximaal Belgisch artisanaal karakter. Zoals dit Antwerps Spek hier in onze suikerbakkerij geproduceerd wordt, worden ook alle andere Traditionals door ons geproduceerd, nadat ze een strenge selectieprocedure doorstaan hebben!2. Aantrekkelijk verpakt: de mensen zien wat ze kopen

Het oog wil ook wat. Onze Traditionals steken in een stijlvolle doorzichtige cellofaan-verpakking die de sfeer van weleer oproept. De mensen zien wat ze kopen. Pure klasse.

3. Unieke trekpleister in uw winkelpunt

Traditionals zijn een ware trekpleister in uw zaak. Iedereen herkent de snoepjes van zijn of haar kindertijd. Wie langs onze Traditionals display passeert, kan aan dit hemels lekkers niet weerstaan!

4. Stijlvolle kwalitatieve houten displays

Onze stevige houten meubels in Flamantstijl versterken het Traditionals concept en zorgen voor gegarandeerde meerverkoop in uw winkelpunt. Zeg nu zelf: dit straalt toch pure ambacht uit?

5. Geen zorgen door perfecte etikettering

Wij nemen uw zorgen weg met een perfecte etikettering. Alle ingrediënten en voedingswaarden uit Traditionals zijn terug te vinden zoals wettelijk bepaald via discrete etikettering zodat u helemaal in orde bent met de wetgeving en volop kan focussen op verkoop!

6. Supplementair aanbod per thema voor u op voorhand uitgedacht

Naast ons vast assortiment creëren we ook Traditionals in functie van de belangrijkste thema’s van het jaar. Of het nu Valentijn, Pasen, Kerst of Sintperiode is, … Wij hebben het creatieve denkwerk vooraf voor u gedaan. Gewoon bestellen en uw winkelpunt staat perfect in thema!

Laden
Laden