Wij hebben voor jou een uitgebreid assortiment aan heerlijke lekkernijen voor Sinterklaas samengesteld dat perfect past bij deze gezellige tijd van het jaar. Zorg voor een fantastisch en succesvol aanbod in je zaak! Bestel via de rode tegeltjes hieronder, laat de Sint zijn pakjes leveren in je zaak en maak van deze Sinterklaasperiode een onvergetelijke ervaring voor je klanten!

Na Sinterklaas is het tijd om ons voor te bereiden op de gezelligste periode van het jaar: Kerst en eindejaar! Een periode om te genieten van heerlijke lekkernijen, liefdevolle geschenken en gezelligheid met familie en vrienden.  Om ervoor te zorgen dat je klanten optimaal kunnen genieten van deze kerstperiode, hebben wij een ruim aanbod aan kerstproducten (groene tegeltjes) samengesteld. Of het nu gaat om kerstchocolade, feestelijke koekjes of ambachtelijke kerstlekkernijen, wij hebben alles wat jij nodig hebt!

Maak gebruik van onze voorverkoop en spreid je leveringen voor zowel Sinterklaas als voor Kerst en eindejaar over 6 weken (zie onderaan), zodat je voldoende voorraad hebt om je klanten te voorzien van al het lekkers dat zij wensen. Je bestelling wordt geleverd op je vaste leverdag in de week (weken) naar jouw keuze.

Op = op! Om beschikbaarheid te garanderen, verzoeken wij je vriendelijk om tijdig je bestelling te plaatsen, bij voorkeur vóór eind juli. Na de voorverkoopperiode zal er nog slechts een beperkt assortiment beschikbaar zijn.* 
  
 

* Let op: vanwege fluctuaties in de marktprijzen van onze chocoladeleveranciers, kunnen onze prijzen worden aangepast.
Laden
Laden