KLOEN


Kloen is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het welzijn van zieke kinderen. Het doel van de organisatie is om vreugde te brengen in het leven van deze kinderen. Kloen richt zich op het ondersteunen van goede doelen die zich concentreren op kinderen. Enkele van de belangrijkste doelen die zij steunen zijn: vzw Ziekenhuisclowns, het Clownhuis, de Hôpiclowns, Muco, Orka en Bubble-ID.

Bij Lollywood werken we samen met Geert Deraeve, de voorzitter van vzw Kloen, om dit geweldige initiatief te ondersteunen. Voor elk verkocht zakje Lollywood gaat er 0,02 euro naar de vzw. Deze structurele samenwerking heeft de afgelopen jaren al meer dan 80.000 euro opgebracht, waarmee Kloen kan doorgaan met hun waardevolle werk voor zieke kinderen.

Meer weten over Kloen: www.kloen.be

LOLLYWOOD IN JOUW WINKEL


Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan onze structurele sponsoring? Dan kun je een bijdrage leveren door de groene zakjes van Lollywood in jouw winkel te verkopen. Zo steun je niet alleen ons initiatief, maar ook de lokale vereniging Kloen. Wij waarderen jouw steun en bijdrage enorm.

BEKIJK HET ASSORTIMENT


Laden
Laden