Wij verwelkomen jullie graag op ons +Event van zondag 5 en maandag 6 februari 2023 dat zal plaatsvinden in de zalen van Technopolis Mechelen. 

Het +Event is onze jaarlijkse vakbeurs die zich concentreert op B2B-verkoop van snoep, zoetwaren en dranken. We bieden – naast alle traditionele artikels van de grote merken – een aantrekkelijk en exclusief assortiment van hemels lekkere specialiteiten aan. Tijdens deze toptweedaagse zijn het merendeel van zowel onze gevestigde als nieuwe leveranciers vertegenwoordigd. Zij stellen er hun kwalitatief totaalaanbod voor met hun nieuwste producten, services en trends. Via talloze promoties kan je een serieus voordeel doen. 

Naast het ruime exposantenaanbod, is er ook de aanwezigheid van onze adviseurs. Zij geven jou graag advies op maat om jouw zaak sterker te laten worden! Verwacht je aan boordevol inspiratie uitgewerkt op maat van jouw zaak, tips en tricks en de nieuwe trends die interessant zijn voor jouw winkelpunt.

We staan gekend voor onze zeer verzorgde catering op beurzen. Dit jaar in Mechelen zal het niet anders zijn. We kijken uit naar jouw komst!


Verplichte registratie

Breng jij graag een bezoek aan ons +Event? Schrijf je dan ten laatste op 1 februari in en wij ontvangen je graag! 


Indien je problemen ondervindt met je registratie, neem dan contact met ons op via [email protected]TOMBOLA

Doe mee aan onze tombola en maak kans op één van de dartsborden van WINMAU!


Combineer het +Event met een leuke uitstap naar Technopolis 

Na de eindeloze ontdekkingen op het +Event, kan je een duik nemen in de wetenschappelijke wereld van Technopolis. Benieuwd wat je kan verwachten?
Van fysica tot chemie, biologie, aardrijkskunde, wiskunde, ruimte, techniek en technologie: de meest uiteenlopende fenomenen komen er werkelijk tot leven. Deze beurs is toegankelijk voor iedereen en zeker een bezoek waard!Bereikbaarheid

Technopolis beschikt over de ideale ligging. Je kan het +Event bereiken met het openbaar vervoer of met de wagen. Technopolis ligt vlak aan de afrit Mechelen-Zuid van de E19 en op een goeie 2 km van het station van Mechelen. Plan hier je trip. Technopolis heeft een grote parking die bovendien helemaal gratis is. Geen plaats meer vooraan? Aan de achterzijde van het gebouw is nog meer gratis parkeerplaats.Laden
Laden