SPAARACTIE


Image titleTrouwe klanten zijn we niet alleen dankbaar, we belonen ze ook graag! Via ons spaarprogramma kan u kiezen tussen tientallen belevenissen die u even naar een andere wereld brengen.

In onze maandelijkse folder kan u spaarpunten ontdekken die gekoppeld zijn aan acties of artikels. Hebt u 250 punten gespaard, dan kan u deze al verzilveren via uw vertegenwoordiger of contactpersoon. 
Wil u langer sparen? Geen enkel probleem. Sparen kan het ganse jaar door. Hebt u nog punten van vorig jaar? Zet ze om naar deze nieuwe spaaractie!
Belangrijk om weten is dat tussen aanvraag en ontvangst van de waardebon 4 weken kunnen verlopen. Hou hier best rekening mee bij uw reservatie. 

Klaar voor een unieke belevenis of op zoek naar een cadeau? Kies hieronder!


1000 spaarpunten = 1 restaurantbon van €100

Traditioneel brengen we een keuze van toprestaurants onder de aandacht. Zeker vandaag verdient de horeca ook al onze steun. Hopelijk kunnen we snel weer aanschuiven. Ontdek de topzaken hier! Hou deze pagina in de gaten, want er zullen regelmatig restaurants toegevoegd worden!

250 spaarpunten = 1 aankoopbon 'Vanden Borre' van €25

De nieuwste flatscreen of de allerhipste smartphone? Een volautomatische bonenmalende koffiemachine voor uw ochtendkoffie? Of die wekker om toch tijdig wakker te zijn?
Dit kan met onze aankoopbon voor Vanden Borre die u online of in de vele door het ganse land aanwezige winkels kunt besteden.

1000 spaarpunten = 1 reischeque 'Vos Travel' van €100

Een weekendje fietsen op de Waddeneilanden, een wandelvakantie in de Ardennen of de skies aanbinden in de Alpen? Of toch misschien die droomreis naar Antarctica? Dit kan met onze aankoopbon voor Vos Travel die u een topservice biedt bij de boeking en organisatie van uw reis.

500 spaarpunten = 1 aankoopbon 'Bike Republic' van €50

Zoekt u het comfort van een elektrische fiets of wilt u voor uw kinderen een leuke kinderfiets? Of kiest u voor snelheid met een Trek koersfiets? Een fietsslot of een nieuwe veilige fietshelm? Dit kan via onze aankoopbon voor bikerepublic.be. (te besteden in de 15 winkels of online met ophaling in een winkel).Laden
Laden