Sweet time: 5 vragen aan Teije van Vidal

donderdag 30 april 2020
Image title
Sinds kort kan je de producten van Vidal terugvinden in ons assortiment. Tijd dus om deze Spaanse snoepfabrikant  in de kijker te zetten. We hadden een interview met Teije van Vidal en kregen zo een beter beeld van wat Vidal juist inhoudt.

Image title
The sweetest world, the sweetest life, zo luidt de slogan van Vidal. Het bedrijf produceert snoep in ananas- en dolfijnvorm maar ook in de vorm van kippenpootjes en minivingers, je kan het zo gek niet bedenken!

Om wat meer te weten te komen over Vidal namen we contact op met Teije. Hij gaf ons met plezier meer uitleg over dit gekke snoepmerk.

Image title


Wat maakt Vidal anders dan andere snoepmerken?

Vidal is een echt modern familiebedrijf dat vooruitstrevend is op vlak van creativiteit en innovatie. Kwaliteit staat dan ook altijd voorop!

We vinden het bij Vidal belangrijk dat we blijven inspelen op de behoeften van de markt. Flexibiliteit met betrekking tot het ontwikkelen van nieuwe producten is bij ons belangrijk.

Wist je trouwens dat Vidal ruim 3800 verschillende snoepvarianten maakt en deze levert aan 96 landen over de hele wereld?


Waarom moeten winkeliers voor Vidal kiezen?

Wanneer je kiest voor Vidal, kies je voor onderscheid. Dit omdat Vidal vele variaties aanbiedt in zowel vorm als smaak.


Wat is jouw rol bij Vidal in België?

Ik werk vanuit Nederland maar ben verantwoordelijk voor de totale sales in België, Nederland en Luxemburg.


Wat vind jij persoonlijk het tofste Vidal-snoepje?

Mijn voorkeur gaat momenteel naar de crème taartjes. Ze zien er uit als een gewoon taartje. Langs binnen zijn ze voorzien van een laagje biscuit. Héél verrassend maar erg lekker.


Image title

Wat weten veel mensen niet over Vidal, maar is wel leuk om te weten?

Vidal is een Spaanse zoetwarenfabrikant sinds 1963 die gevestigd is in Zuid Spanje, Molina de Segura (Murcia). Het bedrijf kan omschreven worden als een echt familiebedrijf met een open structuur waarbij iedereen in direct contact staat met elkaar.


Wil je weten welke producten van Vidal wij aanbieden? Neem hier een kijkje en ontdek het assortiment!

Image title
Laden
Laden