TRADITIONALS


"Traditionals" is een snoepconcept waarbij we de snoepen uit grootmoeders tijd terug tot bij de consument brengen. Met deze snoeplijn maakt u het verschil! 


ONTDEK HET ASSORTIMENT


Benieuwd welke meerwaarde de snoepen uit grootmoederstijd hebben in uw winkelpunt? Lees het artikel hier.

WAAROM KIEZEN VOOR TRADITIONALS?


Hoogwaardige confiserie en chocolade, voorafgegaan aan een strenge selectie procedure. We gaan voor 100% hoogwaardige confiserie en chocolade met een maximaal Belgisch karakter.

Aantrekkelijk verpakt: de mensen zien wat ze kopen! Onze "Traditionals" worden verpakt in een transparant zakje. De consument ziet wat men koopt, pure klasse dus!

› De Traditionals zakjes zijn een unieke trekpleister in uw winkelpunt. Iedereen herkent het Antwerps spek of cuberdons uit zijn of haar jeugd. Wie langs de Traditionals display voorbij komt, kan hier amper aan weerstaan!

Stijlvolle kwalitatieve display om de zakjes uit te stallen in uw winkelpunt. De withouten look benadrukt het artisanale karakter van het snoepgoed.

› Geen zorgen door perfecte etikettering, alle ingrediënten en voedingswaarden zijn terug te vinden op de achterkant van de zakjes. Zo hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. 

› Naast ons vaste assortiment brengen we doorheen het jaar tal van thema assortimenten zoals voor Pasen, Kerst en Sinterklaas. Ons team gaat voor u op zoek naar de beste seizoensartikelen voor uw zaak.


Alle voordelen van onze Traditionals op een rijtje door onze CEO, Christ Suply.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een Traditionals assortiment voor uw zaak.
Producten in de kijker


Laden
Laden