5 unieke aperitief-snacks om mee te scoren!

donderdag 14 mei 2020
Image title
Naast snoep, frisdrank, chocolade en koekjes hebben we bij Ameel Candy World ook een uitgebreid snacks-assortiment. In dit artikel geven we je graag inspiratie met deze 5 unieke aperitief-snacks. Santé!

Image title


#1 Glutenvrije kaaskoekjes van Noble


In 2015 besloot Patriek Destrooper zijn passie voor zoet te verruimen met iets nieuws. Naast Noble Chocolates bracht hij Noble Savoury met krokante kaaskoekjes ook op de markt. De heerlijke kaaskoekjes met gerijpte kazen zijn een echt succes.

In het ruime assortiment vind je kaaskoekjes met blauwe schimmelkaas, Gauda of met Cheddar. Maar ook kaaskoekjes met peper, pesto en paprika zijn terug te vinden in ons assortiment. Voor iedereen een kaaskoekje naar keuze. Heerlijk tijdens het aperitieven en een waar genot voor elke fijnproever.

Noble won trouwens al twee awards! De kaaskoekjes werden reeds bekroond met 'The Superior Taste Award'. Daarnaast wonnen ze de award voor ‘het beste product van het jaar’!


Image title


#2 Natuurlijke Meditterane snacks van Snatt's


Snatt’s 
is een Spaans familiebedrijf, gespecialiseerd in het maken van snacks met noten en granen. Met andere woorden: snacks om van te genieten!

Bij Snatt’s gaat het om de Mediterrane manier van leven, om het delen van een gezond hapje. Ook het genieten van een actieve levensstijl waarbij buiten leven en gezelligheid zeker en vast horen. De momenten met Snatt’s zijn momenten die ons samenbrengen en met een goede en gezonde snack worden deze momenten nog beter!


Image title

#3 Pastinos' knapperige snacks uit 100% echte pasta


Pastinos 
is 's werelds eerste crunchy en hartige snack die voor 100% uit echte pasta bestaat! Bovendien zijn deze heerlijke knapperige snacks vrij van soja en noten en zijn ze veganistisch

Image title

#4 Onverwachte aperitiefhapjes met Jules Destrooper koekjes


Je zou er niet onmiddellijk zelf opkomen, maar ook met dit product kan je een lekker aperitiefhapje bereiden. Denk maar aan het amandelbrood of de natuurboterwafels!

Jules Destrooper serveert pure volle smaken, zonder bewaarmiddelen, kleur- of kunstmage smaakstoffen. Enkel de beste ingrediënten worden geselecteerd. Zoals de puurste zomerboter, Belgische chocolade en heerlijke amandelen uit Valencia. Je kan gerust spreken van topkwaliteit! De koekjes zijn wereldwijd gekend omwille van hun verfijnde smaak, kanpperige textuur en tongstrelende sensatie.

Ontdek ons volledige assortiment Jules Destrooper koekjes en vind hier alle leuke receptjes!

Image title

#5 Verrassing: aperitieven met Vondelmolen Peperkoek


Een sneetje peperkoek is niet alleen heerlijk bij het ontbijt of als tussendoortje. Je kan er heel wat lekkere apertiefhapjes mee bereiden. Zoals een glaasje met peperkoekblokjes en Roquefort of peperkoekstengels! Ontdek alle verrassende receptjes hier.

Vondelmolen is een ambachtelijke peperkoekbakkerij met de filosofie van een modern familiebedrijf. Op de historische locatie aan de Vondelbeek in Lebbeke bakt het bedrijf iedere dag weer de lekkerste peperkoek


Image title

Image title

PS: deze heerlijke Terra Serena prosecco past perfect bij de 5 unieke aperitief-snacks! 

Image title
Laden
Laden