VERTEGENWOORDIGER / VERKOOP-ADVISEUR  (M/V)

(CIRKEL BRUSSEL EN RUIME OMGEVING)

VOLTIJDSE VACATURE - MECHELEN - LEUVEN - NIJVEL - AALST MET ALS CENTRUM BRUSSEL
Ben je op zoek naar een voltijdse job als vertegenwoordiger/verkoop-adviseur in een familiale onderneming? Dan ben je bij Ameel Candy World aan het goede adres!

Ameel Candy World is een Belgische onafhankelijke groothandel gespecialiseerd in zoetwaren, snacks en dranken. Naast de grote A-merken brengen wij ook exclusieve en eigen merken op de markt zoals Lollywood, Traditionals en Chocola Amore.

Onze klanten situeren zich in diverse verkoopkanalen waarbij we streven naar een perfecte dienstverlening. Het behalen van het IFS-certificaat benadrukt de inspanning om te streven naar een kwaliteitsvolle organisatie.

We zijn een onderneming van 50 werknemers met een omzet van 31 miljoen euro. Wij hebben een strategische toekomstvisie. Rentabiliseren door digitalisatie en differentiatie zegt in deze korte zin wat onze strategie inhoudt.

Momenteel staat onze firma op een kantelpunt in zijn geschiedenis. We werven heel wat nieuwe mensen aan die onze visie ook in de praktijk willen omzetten.

Als vertegenwoordiger/verkoop-adviseur kom je bij ons in een familiale sfeer terecht waarbij we als team, onze doelstellingen willen overtreffen.


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN?

Als vertegenwoordiger in bovenvermelde regio ben je de schakel tussen het bedrijf en alle bestaande en mogelijke nieuwe klanten. Je zorgt voor een toegevoegde waarde voor ons bedrijf én voor de klant door je bezoeken en je advies te laten vertalen in een kwalitatieve meerverkoop.

De klant kijkt uit naar je bezoek/advies door je kennis van zaken en door oor te hebben voor de noden van de klant.

Als vertegenwoordiger volg je het reilen en zeilen binnen je sector op de voet door aangereikte digitale tools. Werken met het office-pakket is dan ook geen probleem.


WIE BEN JIJ?


  • - Je vervangt onze huidige vertegenwoordiger die Sales Manager is geworden.
  • - Je hebt een hogere opleiding genoten (bachelor of master) of je beschikt over een gelijkwaardige ervaring.
  • - Ervaring in sales én in de confiseriewereld is zeker een troef.
  • - Je beheerst beide landstalen (Nederlands en Frans) uitstekend vermits je in een sector komt die dit uitdrukkelijk vraagt.
  • - Je bent een geboren commercieel talent die vlot contacten legt en daarnaast goed kan praten, maar vooral goed kan luisteren!
  • - Je hebt een echte 'can-do' mentaliteit: hands-on werken doe je het liefst van al; wij verwachten een actieve aanpak om de bedrijfsdoelstellingen te behalen.
  • - Je hebt geen 9-to-5 mentaliteit.
  • - Je hebt een goede kennis van Microsoft Office (Excel, Word).
  • - Om een idee te geven hoe een vertegenwoordiger bij ons werkt, vind je hier enkele sfeerbeelden.


WAT BIEDEN WIJ?

Het betreft een voltijdse functie met vaste betrekking. Het is een boeiende en gevarieerde functie waar je dagelijks in contact komt met tal van verschillende soorten van klanten.

Wij voorzien een marktconform verloningspakket met extra legale voordelen waarin onder andere een bedrijfswagen, smartphone en pc bij horen.

Ook pensioensparen (= groepsverzekering)  en een hospitalisatieverzekering worden door de firma aangeboden.

Er zijn altijd mogelijkheden tot verdere scholing en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.


BENIEUWD NAAR MEER?


Solliciteren doe je zo: stuur jouw motivatie en CV door naar [email protected].
We nemen zo snel mogelijk terug contact met jou op.Laden
Laden