Traditionals? 6 x waarom!

woensdag 19 september 2018
Image title
Traditionals is ons exclusief afgewerkt concept met lekkernijen van weleer. Het is 1 van de eigen huismerken van Ameel Candy World. Hieronder 6 redenen om onze 'Traditionals' in uw assortiment op te nemen!

1. Hoogwaardige confiserie en chocolaterie, voorafgegaan aan een strenge selectieprocedure.


2. Aantrekkelijk verpakt: de mensen zien wat ze kopen.

Het oog wil ook wat. Onze Traditionals steken in een stijlvolle doorzichtige cellofaan-verpakking die de sfeer van weleer oproept. De mensen zien wat ze kopen. Pure klasse.
3. Unieke trekpleister in uw winkelpunt.


Traditionals zijn een ware trekpleister in uw zaak. Iedereen herkent de snoepjes van zijn of haar kindertijd. Wie langs onze Traditionals display passeert, kan aan dit hemels lekkers niet weerstaan!
4. Stijlvolle kwalitatieve houten displays.


Onze stevige houten meubels in Flamantstijl versterken het Traditionals concept en zorgen voor gegarandeerde meerverkoop in uw winkelpunt. Zeg nu zelf: dit straalt toch pure ambacht uit?
5. Geen zorgen door perfecte etikettering.


Wij nemen uw zorgen weg met een perfecte etikettering. Alle ingrediënten en voedingswaarden uit Traditionals zijn terug te vinden zoals wettelijk bepaald via discrete etikettering zodat u helemaal in orde bent met de wetgeving en volop kan focussen op verkoop!

6. Supplementair aanbod per thema voor u op voorhand uitgedacht.


Naast ons vast assortiment creëren we ook Traditionals in functie van de belangrijkste thema’s van het jaar. Of het nu Valentijn, Pasen, Kerst of Sintperiode is, … Wij hebben het creatieve denkwerk vooraf voor u gedaan. Gewoon bestellen en uw winkelpunt staat perfect in thema!
Laden
Laden