.

Ameel Candy World rijkt de KLOEN-awards uit!

Van elk groen zakje Lollywood dat onze klanten verkopen, schenken we 2 eurocent aan KLOEN. Een goed doel dat bij zieke kinderen een lach op hun gezicht tovert. Over de jaren heen hebben we al meer dan 50.000 EURO ingezameld voor KLOEN. Hoog tijd dus om onze Lollywood-klanten te bedanken met de KLOEN-awards!

"Het eenvoudige feit dat ik ongelooflijk veel geluk heb papa te mogen zijn van 3 gezonde kinderen heeft me doen beslissen om de ziekenhuisclowns te steunen!"
Tom Ameel, zaakvoerder Ameel Candy World
"Eventjes die zorgen opzij. En dan die droomwereld creëren. Terug ademen. We zien onmiddellijk het effect en dat is heel tof!"
De ziekenhuisclowns
"Bij deze willen wij ook onze klanten bedanken. Want zonder hen komt de steun niet bij Kloen terecht. Dus dankuwel om de Lollywood-zakjes te kopen bij ons!"
Vermeersch & Deconinck, klant van Ameel Candy World
"Men wordt pas gelukkig als men iemand anders gelukkig maakt. En dit is wat hier gebeurt met de ziekenhuisclowns die fantastisch werk leveren voor al die zieke kindjes!"
Geert Deraeve, bezieler van Kloen
"Ik denk dat humor hier heel belangrijk is. Het is voor de kinderen die ziek zijn een leuke manier van afleiding."
Pediater AZ Delta Roeselare
"Onrechtstreeks hebben onze klanten ook hun steun betuigd door de Lollywood-snoepjes te kopen. Zo hebben ze al veel kindjes gelukkig gemaakt! Waarvoor dank!"
AVEVE Wetteren, klant van Ameel Candy World

Wil u ook met uw foto op onze KLOEN-awards pagina komen?

Stuur ons een foto door van u bij uw Lollywood-zakjes op [email protected]
Laden
Laden