GEEF ELK MOMENT MEER KLEUR


Ben je op zoek naar snoepjes die perfect aansluiten bij jouw evenement of thema? Zoek dan niet verder! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment snoepjes die passen bij elk moment. Of het nu gaat om een bedrijfsfeestje, een communie, verjaardagsfeestje, jubileum of babyshower, wij geven de belangrijkste momenten in het leven dat tikkeltje meer kleur.

Groen, wit, roze, oranje, blauw… wat de verlangens ook zijn, ons Moments-concept vult ze in. Van snoepbuffetten tot marketingdoeleinden. Van je plaatselijke kledijwinkel tot hippe interieurzaken. Ons Moments-concept tilt jouw event tot een nog hoger niveau.

It’s a GIRL! Babyborrel of communiefeestje? Fleur het evenement van een dochter op met roze snoepjes. De beertjes van Joris, de Lollywood-hartjes, roze UFO’s of een roze flamingo als kers op de taart…  Pimp het buffet op kleur en geef zo die extra touch aan haar feestje. Presenteer alles in glazen bokalen, combineer met een roze snoeptaart en vergeet vooral de toverbollen niet! Mogelijkheden zat. Zet die roze bril maar op!
Een net iets stoerder imago nodig voor uw communie - of geboortefeest? En of we een heerlijk mooi blauw snoepassortiment hebben! Joris Meli Melo beertjes, Lollywood dextrose-wolkjes, prachtige Felko-lollies, spekbollen. Ideaal om een hemelsblauw buffet te presenteren. Geef gasten een zakje om zelf te vullen langs het snoepbuffet. Nog inspiratie nodig? Wat dacht je van orka’s, dolfijnen, blauwe tutters, smurfen, spekbrochettes en olifantjes? Vandaag is blauw!
Trouws, jubileums, pensioenfeestjes… smullen maar! Wie herinnert zich de snoepjes uit grootmoeders snoepdoos niet? Cuberdons, ufo’s, guimauves, boules attraps, babelutten, Antwerps spek… Ongetwijfeld doen ze je terugdenken aan lang vervlogen tijden! Creëer een magisch nostalgisch sfeertje door traditioneel snoep in mooie bokalen bij de koffietafel te presenteren. Combineer klasse met smaakvolle nostalgie, anno 2023!
Alle kleuren van de regenboog! Een verjaardagsfeestje wordt pas echt buitengewoon met onze kleurrijke snoepbuffetten. Pimp ze met onze prachtige gigantische regenboog-lollies of hemelsblauwe spekbollen met een heerlijk suikerlaagje op kleur. Ook de krokante Belgische ufo’s kunnen uiteraard niet ontbreken op die spetterende B-day party! Dextrose-hartjes, dragibus-bollen, zure beertjes… het feest kan nu al niet meer stuk! Druk maar al op die Golden Buzzer en geef eindelijk wat meer kleur aan dat nooit te vergeten moment!


KIES HIER jouw SNOEPJES OP KLEUR!
Laden
Laden