Ontdek hier waarom het merk 'Traditionals' een uniek succes kan betekenen voor jouw zaak!


Als exclusief merk van Ameel Candy World biedt 'Traditionals' een selectie van lekkernijen van weleer, die zijn gemaakt met traditionele recepten en met de hoogste kwaliteit ingrediënten. Deze heerlijke lekkernijen zorgen voor een unieke smaakervaring die klanten terugbrengt naar een nostalgisch verleden. Bovendien zijn de 'Traditionals' niet alleen lekker, maar ook visueel aantrekkelijk, waardoor ze een lust zijn voor het oog.

Door 'Traditionals' in jouw zaak aan te bieden, kun je je onderscheiden van de concurrentie en klanten aantrekken die op zoek zijn naar iets authentieks en onderscheidends. Het merk heeft een tijdloze uitstraling die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende doelgroepen en gelegenheden.

Kies voor 'Traditionals' en geniet van een uniek en succesvol assortiment dat je zaak zeker zal onderscheiden! 

1. Hoogwaardige confiserie en chocolaterie, voorafgegaan aan een strenge selectieprocedure


Niet elk snoepje komt zomaar in onze Traditionals-zakjes. We waken zeer streng over de authenticiteit en kwaliteit van onze Traditionals lekkernijen. We gaan 100% voor hoogwaardige confiserie en chocolaterie met een maximaal Belgisch artisanaal karakter. Zoals dit Antwerps Spek hier in onze suikerbakkerij geproduceerd wordt, worden ook alle andere Traditionals door ons geproduceerd, nadat ze een strenge selectieprocedure doorstaan hebben!
.
Waarom Traditionals?

2. Aantrekkelijk verpakt: de mensen zien wat ze kopen


Wij begrijpen dat de verpakking net zo belangrijk kan zijn als de kwaliteit van het product zelf. Daarom zijn onze Traditionals verpakt in een elegante en nostalgische doorzichtige cellofaan-verpakking. Dit zorgt niet alleen voor een vintage sfeer, maar geeft ook de mogelijkheid om het product te bekijken voordat het wordt gekocht. Zo kunnen klanten direct zien wat ze kunnen verwachten en kunnen ze genieten van de pure klasse van onze Traditionals.
.
Traditionals | Aantrekkelijke verpakking

3. Unieke trekpleister in jouw winkelpunt


Onze Traditionals zijn een absolute trekpleister in jouw zaak. Deze heerlijke snoepjes roepen bij iedereen herinneringen op aan hun kindertijd. Voorbijgangers kunnen de verleiding van onze Traditionals niet weerstaan en worden onmiddellijk aangetrokken door de verrukkelijke geur en kleurrijke uitstraling. Het is een ware trekpleister die jouw klanten keer op keer zal blijven verrassen en verleiden.
.
Traditionals | Unieke trekpleister in jouw winkelpunt

4. Stijlvolle kwalitatieve houten displays


Onze stevige houten meubels in de Flamant-stijl versterken het Traditionals-concept en voegen een vleugje ambacht toe aan jouw winkel. Ze zijn perfect om je klanten te verleiden en de verkoop te stimuleren. Ben je op zoek naar een uniek element om jouw winkel te verfraaien? Wil je onze displays bekijken? Klik dan hier!
.

5. Geen zorgen door perfecte etikettering


Maak je geen zorgen meer over de etikettering van jouw producten. Wij zorgen voor een foutloze en transparante vermelding van alle ingrediënten en voedingswaarden volgens de wettelijke vereisten. Hierdoor ben je in overeenstemming met de wetgeving en kan je je volledig richten op de verkoop van jouw lekkernijen. Vertrouw op onze expertise en laat ons de etikettering voor jou verzorgen, zodat je tijd en moeite bespaart en je klanten duidelijke en accurate informatie biedt.
Traditionals | Perfecte etikettering

6. Extra thema assortimenten voor Pasen, Kerst en Sinterklaas


Wij bieden niet alleen ons vaste assortiment aan, maar creëren ook Traditionals die passen bij de belangrijkste thema's van het jaar. Of het nu Valentijnsdag, Pasen, Kerstmis of de Sinterklaasperiode is, ons team heeft het creatieve denkwerk al voor jou gedaan. Door simpelweg te bestellen, zal jouw winkelpunt perfect passen bij het thema van het seizoen!

Traditionals | Thema assortimenten


Laden
Laden